Jouluisista herkuista on siirrytty arkeen.Tänään lautasella vihannes-riisisekoitusta,kasvislisäkettä lehtikaalilla ,sipulia, välimerellistä mifua. Kaikki kevyesti pannulla oliiviöljytilkassa kypsytettynä ja yrtti-valkosipulilla maustettuna..Lisänä pari tofunakkia,vihersalaattia persikalla höystettynä sekä pari punajuuriviipaletta.Ja leipänä joulukaljan mallasmäskistä leipomiani sämpylöitä.

Loppiaisen%20j%C3%A4lkeen%20kasvista%200

Maistui kyllä todella hyvältä!

Olen terveydellisistä syistä siirtynyt vajaa vuosi sitten kasvispainoitteeseen ruokaan.En kuitenkaan täysin vegaaniksi,vaan ns.lakto-ovo-pisco-vegetaristiksi.Ruokavaliooni kuuluvat siis edelleen maitotuotteet,kananmuna ja kala.Lihasta olen luopunut kokonaan ja siksi  yritän aterioihini sisällyyttää runsaasti proteiinipitoisia aineksia.-Suosittelen!