Terveisiä lakeuksilta ! ´Monta mieluista asiaa mahtui yhteen viikonloppuun : Tapion kauppa,teatteri-ilta ja Seinäjoen käsityömessut.Jotain tarttui mukaan kotiin tuomisiksikin:

966224.jpg

Tapion kaupassa vierähti aikaa ja mukaan lähti Fabelia,Dropsin alpakkaa, Regia Silkiä kahta vahvuutta ja pari kerää armeijan maastopuvun väristä Tovea.Maitolankaa,joka juuri oli tullut myyntiin hiplailin pitkään,mutta korkean hinnan takia (16 euroa/50 gr) se sai jäädä hyllylle.Samoin Merinosilk,jolle en äkkipäätään keksinyt käyttötarkoitusta.Sensijaan valolla varustettu virkkuukoukku nro 3 lähti mukaan ja on jo koekäytettykin.Nyt sujuu virkkaaminen tummasta langasta vaikka hämärässä pirtissä iltalampun valossa!Hauska vekotin.-Oli siellä Tapion kaupassa paljon muutakin mukavaa. Lankoja paljon enemmän kuin nettisivuilla esitellään.Kannattaa käydä ajan kanssa.Kyytimiehellekin löytyi levähdyspaikka,lehtiä luettavaksi ja pullakahvit.Talo on neulojan unelma,oikea neulojan paratiisi! - Kuvassa Regia Silkin alta pilkottavat pari  HipHop-kerää ovat liikkeen lahja tietyn suuruisista ostoksista.

Messuilla vierähti aikaa neljä tuntia,johon ei mahtunut kuin pieni kahvitauko.Ostot jäivät vähiin,mutta ideoita tarttui mukaan sitäkin enemmän.Kuvassa oleva tonttu "Rimppakinttu"-tarvikekassi ja virkattu pieni enkeli lähtivät mukaan lähestyvää joulua ajatellen.- Oi,olin vähällä unohtaa "Pipityynyn" eli vehnänjyvillä täytetyn kylmänä tai lämpimänä lasten pipipaikkoja hellivän kisutyynyn.Tulee varmasti käyttöön!

Matkan kruunasi perjantai-illan "Muukalaisia yössä"-musiikkinäytelmä Seinäjoen upeassa Alvar Allon suunnittelemassa teatterissa.Pääosissa Satu Silvo (Ava Gardner) ja Miro Honkanen (Frank Sinatra).

Ja nyt famu lähtee lankoja tuhoamaan...ja toivottelee kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa.

Lisäys 9.10 - 07 :  ULLA 3/07 on ilmestynyt.