Hyvää alkanutta viikkoa teille kaikille.Tänään saan ilolla esitellä teille itselleni kaksi kauan ajatuksissa ollutta asiaa,jotka nyt ovat toteutuneet.Varhaisesta nuoruudesta muistan haarukkapitsin,jota tein monen valkoisen hartiahuivin verran.-Paikallisessa käsityöliikkeessämme pidetään torstaisin "ompeluseuraa",jossa opiskellaan yhdessä uusia tekniikoita.Viime torstaina opiskeltiin haarukkapitsin virkkaamista.Ja minä jäin koukkuun.Ihan kirjaimellisesti ja oikein kaksinkertaisesti koukkuun.Ensimmäisen kaulahuivin 230-silmukkaiset nauhat alkavat olla valmiit. Tulevana torstaina aloitan nauhojen yhteenvirkkauksen .Jos kaikki  hyvin onnistuu,on ainakin yksi joululahja plakkarissa.

Toinen haave,joka toteutui,Helminallen avustamana jälleen,on ikioma bloginappini.Siinä se nyt on.SUURKIITOS Helminalle!Ja huomaatte varmaan,että vaalean sinisellä orvokilla somistettu pannulappu on nyt myös "virallinen käyntikorttini" blogimaailmassa.Napatkaa se vaikka tästä mukaanne!

PS.Muistattehan arvonnan,kun 5000 laskurissa täyttyy.Arvontaan osallistuu jokainen ,joka jättää yhteystietonsa 31.10 klo 8 - siihen asti,kun laskuri on näyttää  5000.Kolme pakettia odottaa postitusta.