1209243.jpg

YOU MAKE MY DAY - TEET PÄIVÄSTÄNI IHANAN

Näitä on kiva antaa ja kiva saada. Kommentoimalla toisten blogeja me osoitamme lukevamme ja olevamme kiinnostuneita, blogien kommenttien kautta löytyy kiinnostavia blogeja.
- Mutta silloin kun haluamme vielä henkilökohtaisemmin kertoa, että juuri sinun blogiasi odotan ja saan siitä aina ajateltavaa tai ihailen kauniita töitäsi- silloin tällaiset huomionosoitukset ovat paikallaan.

Tällaisen kukkasen antoivat minulle Isognu,Nelmi,Kikka,Kirsi-Marja,Wilmuska,Jaana,Stikkari-kutimon Leena ,Möhköfantti,Kimalainen,Muoriska,Sartsa,Suolaaja,Satu U, Sibylla ja Päivi.

Teille jokaiselle lämmin K I I T O S !

Mietin pitkään kenelle minä haluaisin  tällaisen tunnustuksen edelleen antaa.Ja päätin  jakaa sen erityisesti teille kanssabloggaajille,jotka olette emännöineet  yhteisvirkkaus- ja neulomistempauksia,joissa olen yhtenä saanut minäkin tekeleineni olla mukana.Nuo tempaukset ovat olleet todella innostavia,virkistäviä , uusia ideoita antavia sekä tuoneet tervetullutta vaihtelua yksinäiseen puurtamiseen  puikkojen ja koukkujen kanssa.

Kiitoskukkasen minulta saavat :

 1. Helmis.Ilman hänen kannustustaan,apuaan ja tukeaan olisin varmasti yhäkin "ulkopuolella leirin" eli blogimaailman oven takana kolkuttelemassa ja vain avaimenreiästä tirkistelemässä ja ihmettelemässä.- Kiitos Helmikselle myös Lapaskuu-emännyydestä.

 2. Ama,jota kiitän Virkkausringin monipuolisita tempauksista,ystävällisitä ja kannustavista kommenteista.

 3. Möhönasu,joka Tossukuu-emäntänä sai minut innostumaan tossujen virkkuusta ja jaksoi antaa myönteistä palautetta.

 4. Mustikka,jonka emännöimä Maskottien yhteisvirkkaustempaus oli kerrassaan mukava.Kiitos  Mustikka!

 5. Ihanasonja,joka Salaisen maskottivaihdon  kautta järjesti  Aatu-apinalle uuden kodin ja lennätti Kaino Kultasiiven minun  ilokseni.Kiitos Sonja !

 6. Virkku,joka Kesäkassi-tempauksen uutterana emäntänä ideoillaan ja ystävällisillä kommenteillaan innosti  ja kannusti.Ihaillen ihmettelen sitä suurta kassien määrää,jonka hän itse virkkasi.

 7. Pelagia, HuPo-viikkojen emäntä.Tuo tempaus herätti minut  etsimään ja löytämään huivien  maailman.Jotain on  valmistunut ja monet löytyneet ideat odottavat toteutustaan.Kiitos Pelagia!

 8. Kaisa,Sukkasadon mainio emäntä.- Langat vaihtuvat puikoilla ja sukkia syntyy.Usein käyn vieläkin sukkasadon sivuilta ideoita hakemassa.

 9. Hanna,joka  teki minustakin Salaisen sukankutojan.Jännittävä ja innostava tempaus.

10.Topperi,jonka järjestämän Lapasvaihto-tempauksen innostamana opin neulomaan helmillä kirjotut lapaset ,Löysin lapasten moniulotteisen maailman ja sain paljon uusia ideoita.

11.Ja vielä yhden kukkasen haluan antaa Outille,joka on saanut minut innostumaan,yrityksen ja erehdyksen kautta,baijerilaissukkiin,jotka tosin vieläkin ovat kesken.Lupaan,että eivät enää kauan lepäile ufona.

                                                         **********

Hyvää tammikuista viikonloppua "YOU MAKE MY DAY"-tunnustuksen  antajille,saajille ja näillä sivuilla vieraileville toivottelee  famu.