Hyvää alkanutta vuotta 2014 kaikille näillä sivuilla vieraileville.

Iästäkö johtuu vai saamattomuudesta se,että olen viime kuukausien aikana päivittänyt blogian harvoin.Puikot ja koukut ovat kyllä  työskennelleet käsissäni ahkerasti.Ehkäpä ahkeramminkin kuin aikaisemmin.Kuvia valmiista töistä en vain ole saanut siirretyksi tänne saakka.

Minun neulomossani on edelleen menossa tärkeä projekti - nuttuja,myssyjä ja sukkia  Tankin sairaalaan Pakistaniin.Siellä syntyy vuosittain yli 800 vauvaa ja monet äidit tulevat köyhiltä seuduilta.Vauvat syntyvät usein ennenaikaisina tai pieninä parikiloisina.- Tähän vuodenaikaan  ulkona lämpötila öisin saattaa olla vain + 5 astetta ja kun sisällä ei ole minkäänlaista lämmitystä,niin vauvat  kärsivät kylmästä.Saavat helposti esim. keuhkokuumeen.Nyt tarvitaan aivan erityisesti myssyjä,sukkia ja ns. etiopiapaitoja.

Babyborn%20uusissa%20vaatteissa%2013.1.2

Pyysin joulun alla  pojantyttäreltäni yökylään Baby Born-nukkea.Näyttää siltä,että  nukke jää meille pitemmäksi aikaa.Se on sovitusnukkena vauvaneuleilleni ja tuntuu tykkäävän,kun saa usein vaihtaa uudet asusteet ylleen.

Etiopiapaita ja myssy : Lanka Red Heart Baby Anne Geddes(80% acryl,20 % nylon,100gr = 310m) 84 gr.Aloitussilmukoita pyörönä  neulottuun paitaan laitoin 128. Myssyn malli löytyi Marttojen nettisivuilta.Myssyt nuken sylissä neuloin Novitan Woolista,jota meni kahdeksaan myssyyn yhteensä n. 160 gr.- Jalassa nukella on junasukat.