"Tarkottaako tämmönen meemi sitä, että menen kauppaan ja ostan viisi tavaraa ja lähetän ihka oudoille ihmisille. Mitä hyvää siinä on. Tavaraa on muutenkin liikaa. Sopii ehkä sellaiselle, joka kerää kaikkea turhaa tavaraa. En osallistu."
(HUom. tämä on vitsi)
 
Näin ´Anonyymi´ kommentoi 10.11 blogissani ollutta "Anna hyvän kiertää"-vetoomusta.Vaikka lopussa on maininta, että tämä on vitsi,niin rauhaan tuo kirjoitus ei ole minua jättänyt.Mielessä on pyörinyt kaikki ne projektit,jotka tämän syksyn aikana ovat saaneet meidät ajattelemaan ja muistamaan konkreettiseti  toisia ihmisiä lähellä ja kaukana.On ollut Venäjä-projekti,Haastekeräys asunnottomille Suomessa,Vaaka ry,Salainen Neuleystävä,Salainen Ristipistoystävä,Tuomas-projekti ja nyt viimeisenä Joulupata keräyksen merkeissä tullut haaste.Ja uskon ja tiedänkin,että moni meistä panostaa  omaa sydäntä lähellä olevien yhteisöjen myyjäisiin näin joulun alla.-Olimmepa me sitten missä tahansa edellisistä  mukana,niin kaikissa on tarkoituksena  muistaa,tuottaa iloa ja hyvää mieltä saajalle, josta emme tiedä mitään tai hyvin vähän.Ja hyvä mieli on antajallakin.Näin olen ainakin itse kokenut.288628.jpg
 
Näin kauniin jouluisen liinan ja adventtikalenterikortin minulle lähetti "Anna hyvän kiertää"-ystäväni Tiinuli
Tästä  lahjasta olen todella iloinen ja ajattelen antajaa hyvin,hyvin lämpimin ajatuksin
Sytyttäköön lähestyvä joulu sydämiimme todellisen ja pyyteettömän antamisen ja välittämisen mielen silloinkin,kun lahjamme saaja on meille tuntematon.