Joulun pyhät ovat taas takanapäin ja edessä pian  vuoden vaihde,joka on  varmasti monelle jonkinlainen  tilinteon aika. Näillä sivuilla lähinnä neuleiden suhteen.Kuluvan vuoden aikana puikot ovat  lähes päivittäin liikkuneet käsissäni,mutta kovin vähän olen saanut laitettua kuvia näille sivuille.Eniten on valmistunut sukkia.Sukkavuoteni alkaa  aina adventista.Silloin kokoan vuoden varrella neulomani ja vielä hallussani olevat sukat ja vien ne myyntiin seurakuntamme Lähetyksen joulutorille. Nyt Kuurojen Lähetyksen hyväksi.Seurakuntatalolla pidetyn joulumyyjäistapahtuman jälkeen sukkalaatikkoni oli  aivan tyhjä.

Uutta olin jo laittanut puikoille sillä seurauksella,että  jouluksi minulla oli valmiina 6 paria sukkia.Sukkaparit 1,2,3 ja 4 hävisivät kuvaamatta joulupaketteihin.Viimeisimmät vasta joulun pyhien jälkeen valmistuneet eivät ehtineet pukinkonttiin.Tässä sukkaparit  5 ja 6 :

003.jpg

Sukat kokoa 42 ja 39.Lanka Novitan Nalle Garden 95g ja 78g kolmosen bambusukkiksilla.Perussukat vahvistetulla kantapäällä ja kärjen sädekavennuksella.